keskiviikko 22. elokuuta 2012

Feathers and down


Brick Lanea taytyy rakastaa, ei tassa muu auta. Spitalfieldsin markkinoilta loytyy kaikkea sita samaa salaa mita Camdenistakin, mutta kun harhailee alas Brick Lanea loytaa mita ihanimpia aarteita.







Ensimmaisella kaynnillani alueelle ihastuin Absolute Vintage -puotiin. Siella on edelleenkin mielestani alueen kattavin laukku- ja kenkavalikoima. Vaatteita on kuitenkin niin paljon, etta on taytta tuskaa yrittaa katsoa kaikki rekit lapi - varsinkin kun suurin osa vaatteista on ryppyisia, likaisia tai reikaisia. Hinnoittelussa tata ei kuitenkaan ole otettu huomioon. Kohdalleni osuivat ihanat korkeavyotaroiset shortsit, joissa nakyi kuitenkin olevan muun muassa VERItahroja ja hinta silti 8 puntaa.



Useimmiten ihmiset nimeavat lempiliikkeikseen Rokitin ja Beyond Retron. Rokit on myos minun lempiliikkeeni eika suotta. Hinnat ovat kohdillaan, vaatteita ei ole liikaa ja ne ovat puhtaita. Tanaankin tarjolla olisi ollut 3 mekkoa 2:n hinnalla. Loysin vain yhden Liisa Ihmemaassa -henkisen kaunottaren, 16 puntaa. Kavin myos ensimmaista kertaa Beyond Retrossa. Liike oli valtaisa ja mekkoja loytyi niin paljon etta meinasin tikahtua. Liikkessa on tarjolla myos kustomoituja herkkuja, kuten cropattuja toppeja ja sen sellaista. Mainitsemisen arvoisia ovat myos ihanat pikkuiset 50-luvun tyyliset keittioessut.




Viime viikolla ostin Rokitista ihanat Obelix-poksyt. 




Ainiin ja siita suurkaupungin turmeltuneisuudesta. Matkallani Brick Lanelle ohitan aina pienen ympyranmuotoisen puistikon, jonka huvilakatoksessa on pingispoyta mailoineen ja palloineen, joita ei ole kuulemma ainakaan viimeisen viiden viikon aikana varastettu tai tuhottu. Eli porukka pelaa niilla ja jattaa ne sitten rauhaan oidenkin ajaksi. Hienoa sanon ma.

2 kommenttia:

  1. Tuolla shoppailulla joudut vielä pystyttämään Bourneen pihakirpparin tai ryhtymään katusoittajaksi. ;) Mutta peukut Obelixeille! Eihän noita voi hyllyyn jättää, ihanat!

    P.s. Tää ei jaksais enää olla kotona. Tää kaipais jo koulua. = Tää on tulossa hulluks.

    VastaaPoista
  2. Hahaa! En ole oikeastaan edes shoppaillut pahemmin. Enemman menee rahaa ruokaan ja leffoihin ja sellaiseen :D Mika on tietysti vain hyva juttu, Kieronin pienen pieni huone on tupaten taynna mun tavaraa.

    VastaaPoista