keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

China Blue

Tervetuloa! Welcome!
Aikaisempia bloginrääpäleitä löytyy takataskusta, mutta jospa nyt viimein motivaatio riittäisi ylläpitää jonkinsorttista - noh, en halua sanoa ajatuskaatopaikkaa joten sanotaan henkireikää - sekä tietty jonkinlaista väylää, jossa höpötellä kaikesta itseä kiinnostavasta. Olen kirpparifiili - römyän kaikki tielleni sattuvat kirput, torit, myyjäiset sekä roskislavat. Tässä blogissa nautiskellaan kaikenlaisista turhamaisista ihanuuksista kuten käytetyistä vaatteista ja asusteista sekä niiden pienimuotoisesta muokkaamisesta. Minä tykkään Woody Allenin 70-luvun tuotannosta, isäni musiikkimausta sekä vuohenjuusto-lasagnesta.

Pidemmittä puheitta; minun nimeni on Noora ja tälläistä minulla oli tänään päällä.




Tämä mekko on suomalaista käsityötä, 100% puuvillaa ja tekee kantajastaan Mymmelin näköisen. Se jos mikä pistää hymyilyttämään. 

Joskus pitää katsoa läpi sormien karmeita pystykauluksia sekä ummehtunutta hajua, kunhan tietää, että keittiön laatikossa on pari toimivia saksia ja kylppärissä pesukone. Tämä kaunokainen veroitti pankkitiliäni 8 euroa, mutta toivottavasti se maksaa itsensä hetimmiten takaisin, sillä puin sen päälleni työharjoittelu-haastatteluun tänään Helsinkiin. Tietysti voihan aina käydä niin, etteivät haastattelijani välitä tippaakaan hassuista piilotaskuista tai mikä pahempaa; valkoisista orvokeista! 



Blogiani päivittelen vanhempieni kotoa ja syksyllä koittaa paluu tuolle sateiselle saarelle, jota kodiksin kutsun.

Mekko: kirpputori, laukku: siskon, rannerenkaat: kirpputori, huivi: KappAhl, kengät: Seppälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti