torstai 14. kesäkuuta 2012

Popsicle

Innostuin kloorivaalennuksesta viime viikolla. Käsittelyn saivat sininen reikäneulosmekko sekä vaaleanpunaiset nilkkasukat. Odotin mekon muuttuvan valkoiseksi alareunasta, mutta kloori vaalensikin mekon helmaan pinkin raidan mikä mielestäni näyttikin ihan hauskalta. Vannoin itselleni taannoin etten ostaisi enää yhtäkään pinkkiä/vaaleanpunaista vaatekappaletta, mutta tätä tuskin lasketaan. Ennen- kuvia ei ole olemassa, mutta mekon yläosasta näkyy minkä värinen koko vaatekappale oli ennen vaalennusta. 



Mekkoa käytän rannalla bikineiden päällä sekä samansävyisen ja -pituisen H&M:n pallomekon kanssa.


Sukista tuli heti mieleen jäätelöpuikot!

Suurin vaikutus kloorilla näytti olevan juuri siihen kohtaan mihin vedenraja osui. Koko helma oli upoksissa, mutta alaosa menetti vain hiukan väriään ja muuttui violettiin vivahtavaksi.

Laskin siis teräsaltaaseen kylmää vettä ja sekaan kaadoin noin puoli pulloa Klorin - nestettä. Annoin mekon ja sukkien liota noin puolisen tuntia, kävin välillä kurkkimassa ja huljuttelemassa hanskoja käyttäen. Mekkoon tuli jonkin verran pikku roiskeita, mutta minua ne eivät haittaa. Kannattaa olla tarkkana jos haluaa siistiä jälkeä. Huuhtelin kylmällä vedellä ja annoin kuivua. Helppoa!

P.S. Mymmelimekoissa on voimaa; sain mahtiharjoittelupaikan Voicelta!

Mekko: kirpputori, sukat H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti