maanantai 25. kesäkuuta 2012

Girlfriend in a coma I know I know it's serious

Koko päivän rummuttanut vesisade vihdoin hellitti ja aurinko pilkahti pihaan - makoilin sohvalla ja hyppäsin salamana pystyyn; asukuvia! Minä ja isä molemmat pingottiin pihalle, isä kuvaili kukkia ja vesipisaroita, minä säätelin itselaukaisinta ja hyppelin siivottomalla pihalla. Mutta, tässä ne nyt ovat, vihdoin - asukuvia asublogissa.

Kastuin läpimäräksi matkalla metrolle töistä, meikkiä ei ole eikä tukkaa ole laitettu, suonette sen minulle anteeksi.

Tällaista minulla oli tänään päällä. Kuvat ovat tärähtäneitä ja outoja, mutta kun tekee kahta työtä ja vapaa-aikaa on rajoitetusti, keksii sitä muutakin tekemistä kuin  itsensä loputtoman valokuvaamisen.







Unfocused, makeupless and tired. I know you'll forgive me.

Hame: Ebay (jonkun omatekemä), neule H&M, nahkavyö Pieces, korut kirpparit ja Ebay, huivi ken tietää, lasit Gok Wan, kengät M&S (Ebay), laukku kirppari, nahkatakki River Island

3 kommenttia:

  1. Tyyliä taidolla ala Noora. Aina freesinä vaikka sateessa kastuis ja burnout painais päälle ;) Vitsit, miten en tiennyt blogistasi aiemmin! Onpas pirtsakka ote (jos kuvatun henkilöhahmon ilmeitä ei lasketa mukaan ;)). Työn iloa sata kiloa!

    VastaaPoista
  2. Tackar :)) Pitää pestaa sut hovikuvaajaks kun päästään Bourneen kun ei oo kolmijalkaa siellä :D

    VastaaPoista
  3. Pesti vastaanotettu! Mutta mutta... ajattelin kylläkin jättää järkkärin Suomeen, oli nimittäin aikamoinen jööti kannettavaks viime kerralla ja lopulta kuvasinkin vaan digillä. :P Täten omistan järkkärin vaan lehtityölle, minä laiska ja liiallisista kantamuksista ärsyyntyvä nainen.

    Halimus. Työniloa tuhat kiloa!

    VastaaPoista